Wij maken regelgeving menselijk

Wij maken regelgeving en compliance eenvoudig, toegankelijk en haalbaar. Wij stellen klanten in staat te verbinden, veilig te digitaliseren en te groeien.

Missie

Onze missie is om compliance eenvoudig, toegankelijk en haalbaar te maken.
Wij vereenvoudigen het complexe om zo mensen te helpen digitaliseren, verbinden en groeien, zodat zij zich op hun kernactiviteiten kunnen concentreren.

Wij beloven een positieve benadering van regelgeving. Wij geloven dat dit een belangrijke manier is om bedrijven te betrekken en aan te moedigen om bewustzijn en veerkracht op te bouwen als onderdeel van hun waarde propositie. Als bedrijven betrokken zijn en de waarde actief kunnen visualiseren, zullen zij eerder bereid zijn tot uitvoering en verbetering.

Aangezien de weg voor de uitvoering wordt geleid door de menselijke aanpak, wilden wij degenen die in de frontlinie staan met elkaar in contact brengen. Wij hebben gemeenschappen en communicatie als geïntegreerde componenten in onze oplossing ingebouwd. Wij weten dat degenen die de voorschriften uitvoeren anderen willen kunnen helpen of zelf hulp willen zoeken.

Hoe het begon

Het begon allemaal toen Vadim en Ammi aan elkaar werden voorgesteld in een Tech Hub. Met hun voorliefde voor alles wat met cyber te maken heeft, kregen ze al snel een band.

Ze bespraken de pijnpunten van de cyberbeveiligings- en reguleringssector en kwamen tot de conclusie: veel bedrijven en organisaties, van alle groottes, zijn afhankelijk van dure audits, zijn niet effectief en veilig gedigitaliseerd en het ontbreekt aan communicatie binnen de sector.

Wanneer bedrijven proberen te digitaliseren, cyberveilig te worden of de regelgeving zelf te beheren, voelt men zich overweldigd door de complexiteit, en weet men niet waar te beginnen. De regelgeving verandert voortdurend en bijhouden is moeilijk. Van sommige grotere organisaties is bekend dat ze meer dan 35 Excel-werkboeken gebruiken, verspreid over verschillende afdelingen, om IS27001 te implementeren!

Isuna werd opgericht zodat deze bedrijven en organisaties gemakkelijk konden leren, implementeren, en verbeteren. Door de eigenlijke digitale behoeften te digitaliseren, hopen wij u te kunnen helpen.

Ons doel nu is om ons team blijvend uit te breiden. Onszelf te verbeteren en altijd beter te worden om aan de eisen van onze klanten te kunnen voldoen.

Onze kernwaarden – Professioneel als persoonlijk

Toegankelijk

Toegankelijkheid is hoeksteen van ons bedrijf. Wij willen dat compliance en weerbaarheid toegankelijk is voor iedereen. Onze designs en content reflecteren dit: Isuna’s producten gebruiken is eenvoudig. Pas als je oma kan begrijpen wat we doen, is ons doel behaald

Toegewijd

Wij hebben geleefde ervaring als specialisten in de cyber security en hevig gereguleerde sectoren. Isuna is geboren uit toewijding. Wij hebben een diepgaand begrip en inzicht in de uitdagingen die komen kijken bij compliance en weerbaarheid. Wij willen jouw leven makkelijker maken

Progressief

Als mensen geloven wij dat vooruitstrevendheid de weg vooruit is. Wij streven ernaar onszelf altijd te verbeteren en de status quo in vraag te stellen.

Open

Isuna is open. Open in onze communicatie, open in wat we doen en open over wat we bieden. Geen gesloten deuren.

Positief

We gebruiken geen angst als marketingtechniek om ons product te verkopen. Onze communicatiestijl en inhoud is positief. We gebruiken gamification en positieve psychologie binnen ons platform. Geen angst nodig!

Verbindend

Samen staan we sterker – dat is wat waar wij van harte geloven. Ons platform bevat een community ruimte zodat mensen binnen dezelfde sector makkelijk en direct met elkaar kunnen communiceren

Bij Isuna krijg je niet alleen ons product, je krijgt ons team

Ammi

Vadim

Ronja

Onze partners