GDPR  / AVG (algemene verordening gegevensbescherming)

GDPR / AVG

Sinds 2016 is de AVG verplicht voor alle bedrijven en sinds 25 mei 2018 wordt de naleving hierop gehandhaafd. De AVG heeft als belangrijkste doel om betrokkenen controle te geven over hun persoonlijke gegevens en om een standaard kader te bieden voor internationale bedrijven om te volgen. Zoals met veel regelgeving, is de AVG niet eenvoudig of rechttoe rechtaan. De impact en de gevolgen voor uw bedrijf verschillen naargelang uw activiteiten en de persoonsgegevens die u verwerkt.

Daarom hebben wij in samenwerking met CPRM, een AVG-specialist, ons Data Privacy Platform ontwikkeld. We hebben het gemakkelijker gemaakt door de complexiteit om te zetten in eenvoudige taal en stappen die bedrijven kunnen volgen.

In ons one-stop platform kunnen gebruikers hun huidige AVG-positie propositie en behoeften beoordelen, acties inplannen, beheren en uitvoeren. Op het hele platform wordt eenvoudige, niet-technische taal gebruikt om het voor iedereen begrijpelijk te maken.

Het platform direct gebruiken

U kunt meteen gebruik maken van het platform. Zodra u het platform in gebruik heeft, kunt u andere mensen in uw bedrijf uitnodigen om met u samen te werken.

Vraag een demo aan