Cyber Compliance Platform

Het eerste door NEN vertrouwde one-stop-shop voor het beheer van informatiebeveiliging, cyber compliance en weerbaarheid

 

Beoordeel, rapporteer en implementeer eenvoudig je cyberweerbaarheid en normen zoals ISO27002 door middel van een stapgewijs proces. 
De ISO normen zijn in logische en begrijpbare taal omgezet zodat het platform voor iedereen toegankelijk is. Diepgaande technische kennis van domeinen, gebieden en controles zijn niet meer nodig.

 Beoordeling

Volg de stappen in de beoordeling om het volwassenheidsniveau van de domeinen, gebieden en controles van je compliance te bepalen.

Link rechtstreeks naar de norm, upload bestanden, laat notities achter voor jezelf en collega’s en ga in gesprek met de community

Maturiteitsrapport

Een ruimte om gemakkelijk te zien welke vooruitgang uw bedrijf heeft geboekt met zijn situatie op het gebied van veerkracht en bewustwording.

Deze ruimte vat de resultaten van uw evaluatie samen, zodat u de successen of komende vereisten kunt delen en bewijzen.

Verbeteren

Weten waar u staat en weten waar u heen wilt zijn de sleutel tot het opbouwen van veerkracht. In deze ruimte kunnen gebruikers de uitvoering van controles plannen.

Het stellen van prioriteiten wordt geholpen door de risico- en kostenmetingshulpmiddelen. Gebruikers kunnen ook taken toewijzen en projectbeheer.

“Isuna biedt een one-stop-shop-platform dat klanten ondersteunt bij de implementatie van voorschriften en normen. Met een stapsgewijs proces dat iedereen in een bedrijf kan volgen, besparen klanten tijd en krijgen ze een realtime overzicht van hun volwassenheidsniveaus. NEN heeft snel de potentie van het Isuna Platform ingezien en hoe het model bruikbaar is voor meerdere normen en regelgeving. Samen met Isuna ziet NEN kansen om te groeien door krachten en expertise te bundelen vanuit wederzijdse belangen en complementaire activiteiten.”

Wij gaan een stap verder voor u

Onboarding

U krijgt van ons een complete onboarding gids. Als u meer hulp nodig hebt, zijn wij er om u door het Platform te loodsen.

Klantondersteuning

Ons product heeft een stap voor stap “easy-for-all” aanpak, maar het is altijd mogelijk dat u ergens mee vastloopt. Wij bieden gratis klantenondersteuning en zullen zo snel mogelijk op uw verzoek reageren.

Updates

Wij verbeteren ons platform steeds en nemen de laatste wijzigingen van de ISO-normen op – zodat het voor u gemakkelijker is om op de hoogte te blijven van de regelgeving.

Ja, ik wil een gratis demo

Naast onze gratis proefperiode, bieden wij u een gratis demo van 30 minuten aan. Na het reserveren van een beschikbaar timeslot, ontvangt u een bevestigingsmail met de link naar de demo. Tijdens dit videogesprek zullen wij:

  • U wegwijs maken in het platform
  • Bespreken hoe wij het platform aan uw specifieke behoeften kunnen aanpassen
  • Eventuele vragen die u zou kunnen hebben beantwoorden

Ons platform 14 dagen gratis uitproberen

Geen creditcardgegevens nodig.